KIBRIS TURU

Puan

1.GÜN | SAKARYA - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI – LEFKOŞE ERCAN HAVALİMANI –OTELDE SERBEST ZAMAN Sevgili Misafirlerimizle Sakarya çıkışlı Kıbrıs Turu için sabah saat 6.00 sularında buluşuyoruz ve havaalanına doğru yola çıkıyoruz.Havalimanı Dış Hatlar Terminalini Pegasus Kontuarı Önünde Havalimanında; bilet ve bagaj işlemlerinden sonra Pegasus Hava Yollarına ait PC1881 sefer sayılı uçağı ile saat 10.45 Lefkoşa Ercan Havalimanı'na hareket. (Türkiye Cumhuriyeti geçerli Fotoğraflı Yeni Kimlik Kartınız ile Kıbrıs'a seyahat edebilirsiniz. Pasaport gerekli değildir.) 1 saat 30 dklık keyifli bir yolculuk sonrası Lefkoşa Ercan Havalimanına varış. Havalimanı işlemleri ve bagaj alımından sonra bizi bekleyen aracımızla öğle yemeği için restaurantımıza gidiyoruz.Sonrasında Girne’de bulunan otelimize geçiyoruz.Dileyen misafirlerimiz deniz ve havuzun tadını çıkarabilirler.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Odalara giriş saati 15:00'ten sonra olup, müsaitlik durumuna göre erken giriş yapılabilir.) Öğle Yemeği : Girne'de ekstra olarak yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Akşam Yemeği : Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir. Konaklama : Altınkaya Holiday Resort - Girne

2.GÜN | GAZİMAĞUSA & KAPALI MARAŞ TURU Sabah otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz. Önce St. Barnabas Manastırı’ nı ziyaret edip, deniz kenarında bulunan Salamis Harabeleri’ ne gidiyoruz; burada Antik Kıbrıs tarihi hakkında paha biçilmez bilgiler aldıktan sonra Gazimağusa’da; Venedik Sarayı Kalıntıları, Tarihi Petek Pastanesi Otehello Kalesi, Lala Mustafa Paşa Camii (St. Nicolas Katedrali), vatan şairi Namık Kemal Zindanı, görülmesi sonrasında 47 Yıl sonra ziyarete açılan Hayalet Şehir Kapalı Maraş'ı geziyoruz. Tur bitiminden sonra otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Öğle Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Akşam Yemeği : Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir. Konaklama : Altınkaya Holiday Resort - Girne Not:2.gün rehberle birlikte gezilecek olup ekstra turdur.Tura katılmayacak misafirlerimiz otelde kalabilirler.Kişi başı araç-rehberlik ücreti 750tl.

3.GÜN |GİRNE-LEFKOŞA TURU-OTEL Sabah otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz. Ardından Girne & Beşparmak & Şehitlikler Turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda; Beşparmak Dağları eteklerinde yer alan Beylerbeyi Köyü ve Bellapais Manastırı'nın görülmesi sonrasında Girne merkez'e geçiyoruz. Girne Yat Limanı ve Girne Kalesi'ni panoramik olarak görüyoruz. Barış ve Özgürlük Anıtı, Ç-1974 Çıkartma Gemisi, Yavuz Çıkartma Plajı, Karaoğlan Oğlu Şehitliği ve Açık Hava Müzesi ayrılıyoruz. Ardından Lefkoşa'da gezilmesi ardından Makaryos'unSarayı (Panoramik), Barbarlık Müzesi, Girne Kapısı, Dr.Fazıl Küçük Müzesi, Yeşil Hat Sınırı, Ledra Palace (Panoramik), Selimiye Camii (Tadilat Nedeniyle Ziyarete Kapalıdır.), Büyük Han'ın görülmesi sonrasında alışveriş ve öğle yemeği molası veriyoruz. Öğle Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Akşam Yemeği : Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir. Konaklama : Altınkaya Holiday Resort - Girne Not:3.gün rehberle birlikte gezilecek olup ekstra turdur.Tura katılmayacak misafirlerimiz otelde kalabilirler.Kişi başı araç-rehberlik ücreti 750tl.

Belirlenen saatte buluşma ve Ercan Havalimanına hareket. Havalimanında; bilet ve bagaj işlemlerinden sonra İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.

Keyifli Bir Sakarya Çıkışlı Kıbrıs Turunu tamamlamıs oluyoruz. Bir Başka ADAKAR TURİZM Organizasyonunda Buluşmak Üzere Vedalaşıyoruz.

Daha fazla...
Süre
3 GÜN
Aktivite
gezi yürüyüş
Mekan
Grup
20
Yaş
0
Yer